Tord, Tove og Rikard

T.Kolstad Eiendom er med videre!

Vi er veldig glade for at T. Kolstad Eiendom velger å forlenge samarbeidet med BHK. Eier og gründer, Tord Kolstad har vært en av Bodø Håndballklubb sine nærmeste samarbeidspartnere i flere år. Støtten fra T. Kolstad Eiendom bidrar til et sportslig grunnlag som gir BHK mulighet til å utvikle klubben. Det er ekstra gledelig at Kolstad også i litt tøffe tider står støtt med BHK. Det er vi veldig takknemlige for. Med T. K. Eiendom i ryggen, har BHK styrket sine muligheter til å ta A-laget sitt opp til Topphåndballen igjen.

Tord har tidligere uttrykt at han vil bidra til å gi Bodøs befolkning gode opplevelser i Bodøhallen. Å støtte BHK er hans måte å virkeliggjøre gode håndballopplevelser på gjennom vinteren. T. K. Eiendom forteller at de er glade for å skape forutsetninger til unge lovende spillere med et ønske om og bli god i idretten sin og på sikt bidra til eliteidrett innen håndballen i Bodø igjen.

Tove Eilertsen Business Controller hos T.Kolstad Eiendom og Rikard Olsson daglig leder i BHK

T. Kolstad Eiendom AS eier og forvalter ca. 160 000 kvm med eiendom. Med en sterk forankring i Bodø er de regionens største aktør innen eiendom.

Et av de mest aktuelle prosjektene som T.Kolstad Eiendom jobber med for tiden, er Jensvolldalen rett utenfor Bodø sentrum. Gå gjerne inn på www.jensvolldalen.no og sjekk det ut.