Overbevisende sesongstart for G20

Denne helgen reiste G20 laget til Trønderhovedstaden og Toppserien TrønderEnergi for å bevise hvem som er sterkest i håndballregionen Nord. Med et godt og variert angrepsspill, solid forsvarsrekke og målvakter som stengte buret, gikk BHK seirende ut av alle fire kamper. På telefon fra Trondheim oppsummerer Anton guttenes prestasjoner slik:

– Ja, dette var veldig bra, overaskende bra, faktisk! Jeg hadde liten kontroll på denne serien, men måten vi gjennomførte dette på var veldig bra. Svært godt forsvarsspill, selv om det ikke har vært hovedfokus under treningene. Vi spiller enkelt og tålmodig i angrepsspillet og gjør kun 24 tekniske feil til sammen på fire kamper. Det er sjukt bra! Alle spillerne var godt forberedt til kamp og gjorde akkurat det vi sa. Vi reiste med en stor tropp, slik at to spillere måtte stå over hver kamp. Det var veldig vanskelig å si hvem som skulle stå på sidelinja når alle presterte på så høyt nivå, forteller Anton.

Neste helg spiller G20 fire nye kamper igjen i Trondheim. Anton forteller at denne uken skal treningen dreie seg om å justere på små detaljer.

– Nå kan vi gå videre på hvordan vi vil spille, avslutter svensken, som fikk en drømmeåpning på sesongen som trener.

Fortsetter det slik, kan det bli en veldig kul sesong

Anton Andreasson

Hør på seiershymnen fra G20 garderoben:

Helgens resultater:

Tiller 14 – 22 Bodø

Bodø 34 – 24 Ørsta IL

Bodø 28 – 17 Charlottenlund

Bodø 28 – 17 Kristiansund/Molde

Her følger du med på tabellen for G20 Toppserien TrønderEnergi https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=399291