Anton og rekruttlaget er igang med sesongen

Rekruttlaget har endelig kommet igang med sine treninger sammen med deres nye trener, Anton Andreasson. Laget består for det meste av g-18 spillere, som snart skal ta steget opp til A-lags nivå. Rekruttlaget skal spille i 3. divisjonen og tar sikte på å kvalifisere seg til Lerøy-serien.

Anton forteller at Rekruttlaget er en spillergruppe med mange ulike spillertyper som det skal bli interessant å jobbe med. Fremfor alt så er det en spillergruppe som trives godt med hverandre og det er svært viktig for å spille god håndball, sier Anton.

Anton kommer fra Västerås i Sverige og har spilt håndball i klubber som Irsta HF, Västerås/lrsta HF, Amo HK, og siste sesong spilte Anton i BHK. I den kommende sesongen vil Anton i tillegg være spillende trener for A-laget. Vi tok en prat med Anton Andreasson før sesongstart.

Hva er målet for sesongen for deg som trener?

– Det skal bli veldig kult å få komme igang med håndballen nu etter et langt opphold. Målet for meg selv er å utvikle og lære meg flere nye ting og få erfaring som trener.

Hva vil en suksessfull sesong i BHK innebære for deg?

– BHK er en på et sted nå hvor utvikling er både pri en og to, og det skal bli veldig kult å få hjelpe til med å påvirka utviklingen til en gjeng med spennende guttar.

Hvordan skal du jobbe for å klare det?

– For at både jeg som trener og guttene skal utvikles så kreves det hard jobbing og at man kommer på trening for å trene og ikke bli trent. Så har jeg en god mentor i Jesper (Svensson) som støtte og sparringspartner og som jeg kan prate håndball med.

Hva forventer du av spillerne dine?

– Som jeg nevnte tidligere, at de selv vil utvikle seg som spillere. Det går aldri å tvinge noen til å bli god på håndball.

Hva kan spillerne forvente av deg som trener?

– Samme forventninger som jeg har til dem og vi skal forsøke på få til et litt kjappere spill enn forrige sesong, avslutter den nyansatte treneren.