G20 fortsetter å dominere i TrønderEnergiserien

BHK opplever nok en suksessfull helg på håndballbanen i Trondheim. BHK-guttene reiser hjem med fire nye seirer i Toppserien TrønderEnergi.

Det var ingen tvil om at motstanderne var forberedt på å møte et sterkt BHK-lag, og det ble svært spennende kamper. BHK-guttene lot seg ikke stresse og kjempet forbilledlig som et lag, både fremover og bakover på banen. Med god lagånd sørget G20 for at Bodø troner på tabelltoppen med åtte av åtte kamper vunnet på kun ni dager.

Theodor, Sindre og Emil er slitne og glade etter seieren mot Kolstad.

Da to av målvaktene (Gaute Hoel og Karl Ludvik Jensen) måtte melde forfall før helgen, debuterte G16-målvakten, Simon Rebtun i G20-serien. Bak et svært solid forsvar stod både unge Rebtun og Isak Rokkan meget godt mellom stengene og jaggu skåret ikke målvaktene tre mål til sammen.

Kampene ble trygt ledet av trenerteamet Anton Andreasson, Jesper Svensson og Stein Rodahl.

Anton forteller at han er svært godt fornøyd med guttenes prestasjoner. Til tross for at de spilte mot tøffere motstandere denne helgen, mener han BHK presterte bedre denne gangen enn forrige helg.

– Vi var litt tregstartet i den første kampen mot Heimdal, men vi gjør det vi skal gjøre, med mange spillere som tar ansvar og gjør seg til kjenne og leverer. Vi står i lag i alle situasjoner og gjør dette sammen. Alle har fått spilletid og alle leverer når de er på banen og det er det som gjør at vi vinner kamper. Vi klarer å hjelpe kompisen som står ved siden av, og uansett hvem det er, har vi gjort det bra.

Suksessfaktoren er at vi spiller for det som står på brystet

Anton Andreasson

Mellom disse to kamphelgene har Anton og G20-laget terpet på angrepsspillet, som de var litt misfornøyde med forrige helg, til tross for fire seirer. Treneren forteller at han er godt fornøyd med utviklingen i angrepsspillet:

-Angrepsspillet vårt var veldig, veldig bra til tider.

På spørsmål fra BHK-redaksjonen om det er fristende å tenke på seriegull, svarer Anton at det er viktigere å tenke på utvikling enn å tenke på seriegull.

Den unge treneren forteller at BHKs kamparrangører har vært viktige for at de kunne prestere slik de har gjort.

– BHK’s arrangører gjør en fantastisk jobb for laget. De tar seg av alt som er rundt laget og vi trenger bare å fokusere på å spille kamper. Vi er veldig takknemlige for hva arrangørene gjør for oss her nede, avslutter Anton, på telefon fra Trondheim.

G20 – laget har spillepause i TrønderEnergi serien frem til siste helgen i november.

Helgens kampresultater

Bodø                                 22 – 20    Heimdal

Spjelkavik/Langevåg    23 – 27   Bodø

Bodø                                19 – 14  Spjelkavik/Langevåg    

Kolstad                           23 – 30     Bodø  

Her kan du følge med på tabellen og annen statistikk

https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=399291