BHK forlenger samarbeidet med Salten Aqua

Vi er veldig fornøyde med å kunne bekrefte at Bodø Håndballklubb og Salten Aqua har kommet til enighet om en avtale som gjør at samarbeidet fortsetter. Vi er glade for å ha med oss en samarbeidspartner som Salten Aqua i tiden fremover, og ser fram til et langt og godt samarbeid, sier Rikard Bakke Olsson, daglig leder i BHK.

Salten Aqua har allerede gode relasjoner til idretten her i Bodø. Blant annet har de arrangert årlige laksekamper i samarbeid med BHK. I 2019 ble det arrangert laksekamp i Bodø Spektrum da BHK tok i mot ØIF Arendal. Her bidro Salten Aqua til en fantastisk aften med gratis laksemiddag til både de store og små tilskuerne til stede. Dette er en tradisjon som vi i BHK gleder oss til hvert eneste år. Vi håper selvfølgelig at det skal være mulig for Salten Aqua å gjennomføre flere slike arrangement også i fremtiden, selv med pandemien vi for øyeblikket er inne i. Salten Aqua vil uansett fortsette å være en bidragsyter for at både idrettslag og organisasjoner i Bodø-regionen skal kunne fortsette driften på et ønsket nivå.

Jarle Solemdal,
viseadministrerende direktør i Salten Aqua

På Salten Aqua sin hjemmeside har de skrevet dette om sin innsats i lokalsamfunnene de er en del av:

«Salten Aqua-gruppen har valgt å ha et bevisst forhold til hvordan vi skal bidra til å styrke samfunnet vårt lokalt og nasjonalt. Flere av selskapene i gruppen vår er hjørnesteinsbedrifter, og vi investerer i de plassene hvor vi er representert. Salten Aqua sponser flere foreninger, idrettslag og frivillige organisasjoner, da vi mener dette bidrar til å styrke vår region som helhet.»