Bjarne er Bodø’s baker nr. 1

På den varmeste dagen i året strømmet folket til Bodø bakeri i Storgata. Sammen med vår lojale og trofaste sponsor skapte BHK-spillere liv og røre i sentrum. Store og små testet skuddarmen ved å kaste håndballen mot laser. ’Fartsbøter’ ble skrevet ut til både A-lags spilleren, Emil Rodahl med 110 km/t, til Line 4 år som kastet 8 km/t, – og alle imellom der. Skytterne ble med i trekningen av en BHK-kake fra Bodø bakeri.

– At BHK skaper liv i byen, er positivt for næringen og det det har gått over all forventning idag, smiler Glenn Robert Fredriksen hos Bodø bakeri. Fra salgsboden utenfor Bodø bakeri har salget av BHK- brødet og BHK-boller gått som varmt hvetebrød.

Daglig leder ved Bodø Bakeri, Bjarne Mosås forteller at det første prøvebrødet som kom ut av ovnen i 2009 var nettopp det saftige BHK-brødet. – Vi har vært med på BHK’s opp- og nedturer i 12 sesonger. BHK blir en familieprofil, forteller Bjarne. Vi opplever oss sett og ivaretatt av BHK. – Bakeriet har et supert samarbeid med BHK-gutta og klubben, supplerer Glenn, som legger til at Rikard (Olsson) snakker med kjærlighet om klubben. Den har kommet enda nærmere nå.

At også Bodø bakeri har hjertet på rett plass, er det ingen tvil om. Bakeriet føler på samfunnsansvaret. De støtter ikke bare BHK, men all idrett i byen gjennom gratis mat til ulike arrangementer som blant annet til korps- og idrettsstevner, treningshelger, gjestelag og BHK’s dugnadsgjeng. De sørger også for at BHK-spillere har brød til måltider før og etter treninger. Også de som trenger det mest mottar brød fra Bodø Bakeri. – Shirley, Kirkens bymisjon og asylmottaket, vi prøver å hjelpe så godt vi kan, sier Bjarne.

Vi ønsker å være et bakeri for folket

Sammen med BHK skapte Bodø bakeri en fantastisk stemning og håndballglede i Storgata. I solen gikk BHK-spillere rundt og solgte BHK-brød, snakket med publikum og lokket forbipasserende til å prøve skuddarmen sin. Hele arrangementet reflekterer viktige verdier for både klubben og laget: nærhet til folket. «Det er slik vi vil ha det», smiler Rikard Olsson i sola.

Her kan du lese mer om Bodø bakeri https://bodobakeri.no/om-oss