Kom og spill håndball ilag med oss

Har du lyst å prøve håndball eller kjenner du noen som har lyst? Da kan Bodø Håndballklubb tilby mye håndballglede med andre barn og unge og dedikerte trenere.

Bodø håndballklubb har en visjon om å engasjere og aktivisere flere ungdommer – lenger! Vi ønsker flere barn og unge som deltar og har det gøy med håndball.

Vi har treningsgrupper og lag fra 6 og år eldre for jenter og gutter, samt tilrettelagt håndball. For de aller yngste har treningen mest fokus på ball-leker og at håndball skal være arti. Etterhvert som barna blir eldre trener man teknikk og håndballspill. De første årene med kamper teller man ikke mål og resultater, og tabeller brukes ikke. Vi har det moro med ball – også på kamp.

Håndballen kan gi barn det viktigste: Gjennom trygg trening og gode rollemodeller lærer barn lagspill og samhold. Forskning viser at håndball ikke bare utvikler barn og unges fysiske kvaliteter, men bidrar også til at man blir smartere. Men det aller viktigste, håndball handler om å utvikle sosiale ferdigheter, inkludering og gi barna varige vennskap.

Har du lyst å spille håndball? Ta kontakt med:

Leder Ungdomsavdelingen
Daniel Østensen
950 28 528
daniel@bhk.no

Daglig Leder
Rikard Olsson
Rikard@bhk.no
466 12 010

Kom gjerne innom BHK kontoret i Torggata for en prat med oss.

Velkommen til håndball og BHK 🙂

(Du kan lese mer om BHK og ungdomsavdelingen under fanen Klubben.)