Nå skal BHK bli bedre på sosiale medier

Ett av tiltakene for klubbens gjenoppbygging er satsningen på en informativ hjemmeside og aktiv bruk av sosiale medier. Med på kommunikasjonslaget har BHK fått med seg Olav Rebtun, Silje Willumsen Guttelvik og Linda Hoel. Sammen med daglig leder, Rikard Bakke Olsson, utgjør disse «BHK-redaksjonen». Tidligere i sommer inviterte redaksjonen A-lagspillerne til workshop om bruk av sosiale medier og utvikling av hjemmesiden BHK.no.

I arbeidet med å produsere engasjerende saker og innlegg som du har lyst å lese, ba vi spillerne om hjelp til å gjøre dette sammen med oss. Etter sesongens første styrketester i Mørkvedhallen kom sultne spillere til workshoppen og fikk servert rykende fersk pizza fra Peppes Pizza. Da blodsukkeret var oppadgående, startet Rikard med en kort orientering om hvordan klubber nå jobber for å sette organisasjonen.

For å konkretisere hva dette arbeidet og hva det kan bety for et håndballag, inviterte redaksjonen tidligere BHK-spiller og nå proff i den svenske klubben Sävehof, Vetle Eck Aga. Han fortalte engasjert om hvordan arbeidet med å styrke samholdet i laget fikk betydning sist gang BHK rykket opp til topphåndballnivå og hvordan arbeid med inkludering og anerkjennelse i et håndballag også er viktig for den svenske toppklubben han spiller i til daglig.

Vetle Eck Aga

Deretter presenterte BHK-redaksjonen sine tanker om arbeidet og målsetningen for redaksjonen, som er:

I LAG skape energiske og attraktive kommunikasjonsplattformer

Spillerne ble invitert inn i arbeidet med hvordan vi kan nå denne målsetningen. Gjennom stort engasjement kom de opp med flere gode ideer om hvordan BHK-redaksjonen i lag med spillerne kan skape energi og være attraktive i vår kommunikasjon med omverden. Disse resulterte i noen retningslinjer som både redaksjonen og spillerne skal jobbe i tråd med når vi lager saker og innlegg.

Men du kan også bidra i vårt kommunikasjonsarbeid. Vi oppfordrer deg til å følge oss på Facebook og Instagram. Vi appellerer til deg som leser våre saker og innlegg om å dele vårt budskap med familie og venner om at håndball er morsomt, sunt, engasjerende, disiplinerende og meningsfullt.

Til sist, vi oppfordrer deg til å komme og spille håndball sammen med oss, kom på våre kamper og kom innom vårt BHK-kontor i Torggata for å snakke håndball!