Anton Andreasson

Anton tilbake til Bodø

Bodø Håndballklubb er meget fornøyde med å ha signert Anton Andreasson som spiller, assistent trener til Jesper og Lerøy-trener.

Tiden etter at corona-krisen rammet Norge så har vi i Bodø Håndball mobilisert alle krefter for å få klubben opp og frem. Vi har en klar målsetning om å rykke rett opp til 1. div igjen og da er denne signeringen viktig for oss.

Ikke bare fordi Anton er en smart viktig spiller, men også fordi at han har trener-teft som blir viktig for Jesper og ikke minst våre talentfulle gutter på Lerøy-laget (Gutter 18)

Anton skal være spillende assistenttrener på A-laget og skal lede trenerjobben for Gutter 18 laget til BHK kommende sesong.

Anton selv ser på dette som er stor utfordring og gleder seg veldig til å komme til Bodø i slutten av juli for å ta tak i sesongen og trenerjobben.

Anton sier dette om sitt valg:
«Det känns bra att stanna kvar i Bodö, det är en fin klubb som förtjänar att spela på en högre nivå. Jag hoppas kunna vara med och hjälpa klubben tillbaka til den nivån. För mig finns det inget annat än att rycka direkt upp till div. 1 igen»

Vi gleder oss til å se Anton som M9 eller V6 når sesongen kommer i gang i Bodø Hallen igjen!

BHK *klapp klapp klapp*