BHK fortsatt ubeseiret

På tross av litt kaos mot Tromsø og Alta, tar de blåkledde med seg tre seire av tre mulige hjem i bagasjen.

Etter 12 kamper i Trønderserien og tre kamper i Juniorserien NordNorge er BHK`s G20 lag fortsatt ubeseiret. Men de måtte jobbe hardt for å sikre full pott.

– Skårer mye mål, men sliter i forsvar
Det hele startet på lørdag med en overlegen seier mot Kabelvåg (34-14). Deretter fulgte to slitekamper mot Tromsø og Alta.

– Vi får mye utvisninger som skaper uro og kaos, og mister ledelser på 4-5 mål inn mot pause. Det var et lite steg ned fra tidligere kamper prestasjonsmessig, men det fins et par stykker som gjør en bra helg. Angrepsspillet er fortsatt bra, og vi skårer mye mål i alle kamper. Det er forsvarsspillet vi sliter med, taper dueller og klarer ikke følge med på streken.

BHK fikk også skader på midtbackene Richmond Freyr og Oskar Dahle i første kamp mot Kabelvåg. Freyr er tilbake allerede neste uke, mens Dahle er klar om snaue tre uker.

Veien videre
BHK har en solid ledelse i både Juniorserien NordNorge og Trønderserien. Rivalen Sverresborg gikk nemlig på ett sjokktap mot Heimdal, og BHK har dermed styrket sin posisjon på toppen av tabellen.

– Frem til neste kamphelg skal vi trene på overtallsspill, 7 mot 6. Vi spiller mye mot offensivt forsvar, og løser det bra tidvis, men vi blir litt stresset av og til.

Du kan se alle kampene på vår streamingside. Neste kamp for BHK er i Trønderserien 30. Januar. Da får vi se om seiersrekken fortsetter.