BHK suverene i Trønderserien

Ungguttene fortsetter å dominere, og troner nå alene øverst på tabellen.

11 seiere, en uavgjort og null tap er fasit etter 12 kamper.

Det manglet ikke på spenning i Trondheim. Første kamp mot Strindheim endte 25-25 etter en utligning i siste sekund fra trønderne.

Toppoppgjør
Deretter var det duket for en skikkelig superduell, da ubeseirede BHK og Sverresborg møttes i Trondheim Spektrum.

Det ble som ventet en tøff kamp, hvor nordlendingene fikk et lite overtak i andre omgang. Valentin Rosenlund hadde en stor kamp med ni mål, og ble tungen på vektskåla da BHK vant 27-25.

– Jeg får vist frem repertoaret mitt både på kontra og fra kanten. Også har jeg fantastiske medspillere som spiller meg opp og gir meg gode pasninger. Vi er alle gode kompiser, og det er grunnen til at vi leder serien, sier BHK-spilleren.


Dominerende dag to
Søndag var det duket for mer action, og ett BHK-lag som ønsket å øke ledelsen på toppen av tabellen.

Det ble langt fra så spennende som dagen før, med to overlegne seiere mot Ørstla og Stjørdals-Blink.

-Vi trente på å spille 7 mot 6 for første gang i kamp, og lyktes til tider veldig bra med det. Dag to spiller vi mer enkelt og tålmodig, det gjør at vi får bedre resultat, sier trener Anton Andreasson.

Offensivt forsvar
I alle fire kampene møtte BHK offensive forsvar, som prøvde å temme den farlige bakrekka til de blåkledde. Det bød på nye utfordringer for våre gutter.

-Vi slet litt den første dagen, og blir for stillestående de første to kampene. Det er samtidig bra at vi klarer å skru om etter den første kampen og slå Sverresborg i «seriefinalen», sier Andreasson.

Du kan få med deg alle kampene på vår streamside på Facebook.

BHK leder nå tabellen med 23 poeng på 12 kamper. Neste kamp for de blåkledde er 30. januar. Da får vi se om de forblir ubeseiret.