Når hjemmebanen er i Trondheim

Håndballfamilien BHK er stor og vidstrakt, og det kommer godt med når hjemmekampene for G20-laget denne sesongen arrangeres i Trondheim. I løpet av to helger i oktober er det gjennomført fire hjemmekamper i trønderhovedstaden.  Her er arrangøransvarlig, sekretariat, moppere og COVID 19-vakter på plass, i tillegg til den viktige funksjonen for alle oss hjemme; streaming-ansvarlige.

Erling Rosenlund fra Skogn er arrangøransvarlig for BHK på hjemmekampene i Trondheim. Dette innebærer ansvar for kontakt med Region Nord, med hallene der kampene spilles og med representanter for motstanderlagene. Erling koordinerer også BHKs arrangørstab i Trondheim, og fordeler oppgaver blant de mange frivillige. Han er imponert; – Våre gode hjelpere her er superflinke, og jeg må skryte av alle som er med her!

I sekretariatet denne siste oktoberhelga er det Ann Christin Berg og Tor Eirik Dahle som deler ansvaret.  Ann Christin har lang erfaring som tidtaker på BHKs hjemmekamper, og det kommer godt med når hun nå møter litt ukjente tidtakersystemer i Trondheimshallene. Makker Dahle har hatt ansvaret for løpende rapportering på håndball-live.

Kristian Engelsnes, Marianne Rosenlund og Nina Tørset har alle vært i aksjon som vakter under helgas hjemmekamper. COVID 19 setter krav til ekstra smittevernstiltak, inkludert registrering av publikum i hallen.

Streaming av hjemmekampene blir ivaretatt av Bodø-duoen Elle Wæge og Line Berg Åsheim, som til daglig er studenter i Levanger og Trondheim.

G20-spillere som står over kamper blir satt i arbeid av arrangøransvarlig Erling Rosenlund. Her er det Sindre Engelsnes og Ruben Knutsen som har fått ansvar for mopping. Samtidig administrerer guttene Instagram-kontoen til BHK.

Felles for alle kamparrangørene i Trondheim er at de setter stor pris på denne muligheten til å få bidra for klubben og følge opp laget og egne gutter.  Tor Eirik Dahle fra Sømna som har kjørt 70 mil denne helga, sier det slik: – Det er veldig artig å få sett gutta i aksjon etter lang spillepause. Det er fint å kunne bidra litt i arrangementet siden vi får hjulpet til lite ellers.