Landslagsamling for BHK-gutter

I dag var 7 gutter fra BHK i aksjon for LM02/03 og LM04 i Mørkvedhallen under ledelse av tidligere landslagspiller Jonny Jensen.

På grunn av få deltakere måtte treningen tilpasses redusert antall spillere. Derfor ble tekniske øvelser vektlagt. Blant annet ble det en del kasteøvelser og skuddtrening. Målvaktene Simon Rebtun og Gaute Hoel var fornøyde med å få en trening med mange skudd mot mål. For utespillerne var det en del kasteøvelser og fokus på teknikk. De lovende håndballspillerne satte pris på tilbakemeldinger fra en erfaren håndballspiller og trener. Etter håndballøkta var det lunsj, før gutta heiv seg rundt og hadde fysisk trening i styrkerommet i Mørkvedhallen.

Til tross for en kort og amputert samling, kunne Jensen fortelle at han fikk et godt inntrykk av spillerne og han likte det han fikk se. Da guttene var i aksjon i styrkerommet, kommenterte Jensen at han er svært fornøyd med det arbeidet som BHK legger ned i fysisk trening, under Stein Rodahls ledelse. Men han ga også en klar beskjed til gutta om det var viktig å holde seg aktiv i ferien.

Målvakt Simon Rebtun syntes det var en innholdsrik økt og at det var lagt vekt på mye skudd syntes han var meget bra.