Målrettede håndballgutter

Guttene på G12 har målet klart: som 16-åringer skal de vinne et stort trofè sammen. Denne målsetningen er ikke hentet ut av lufta, men basert på felles strategidiskusjoner sammen med trenerne Elisabeth Haugvik, Bjørn Asphaug og Morten Samuelsen.

For å nå dette målet, er guttene enige om at det krever vilje og innsats. Gode treninger er det aller viktigste; treninger det det ikke er tull og tøys, men der en er konsentrert og gjør sitt beste. De er også blitt enige om at egentreninger må til; treninger der en selv tar initiativ, for eksempel til en løpetur. Guttene mener det er nødvendig med mindre skjermtid, maks 3 timer foran skjerm hver dag. Å dra ut og være aktiv, er mye bedre enn å sitte inne med mobilen. På fritida – utenom trening – ønsker guttene å være mer sammen.

Vi gjør ting i lag og ikke hver for oss. Håndball er en lagsport

BHK gutter 12 er en stor spillergruppe som rommer 22 spillere. Noen har spilt håndball sammen siden de var 6 år, andre har kommet til underveis. Guttene trener to ganger i uka i Spektrum, tirsdager og fredager. I årets sesong stiller de med to lag i G12-serien og et lag i G13-serien. Nå ser de fram mot seriestart 18.oktober.

Morten Samuelsen, Bjørn Asphaug og Elisabeth Haugvik – trenere for G12