Ferieklare spillere

Etter en utfordrende sesong er endelig A-lagets spillere klare for ferie. Den kan de unne seg med god samvittighet. Spillerne har gradvis økt belastningen på treningene etter koronatiden og de siste ukene har det vært høy intensitet på treningene.

Likevel blir det ikke bare later dager på guttene, skal vi tro treneren. Det er viktig å kose seg, men samtidig må spillerne vedlikeholde fysisk styrke og trene for å forebygge skader når sesongen starter igjen. Jesper slipper dem derfor ikke helt fri og siste melding til spillerne før han selv setter seg på flyet til Stord og sin kone, var tydelig: Kroppen og skuldra må holdes i gang.

– Finn dere en vegg og kast minst 500, helst opptil 1000 kast i uken, var beskjeden fra Jesper etter siste løpetrening på Mørkvedlia.

Stein (fysisk trener) følger med om guttene holder formen iløpet av ferien. Når de kommer tilbake er det løpe- og styrketester den første uken, smiler kaptein Erik Nordskag og røper at det er de gamle som må trene mest for å ikke bli avslørt på første trening etter ferien. Treningsmotivasjonen henter de hos hverandre. Spillerne legger ut på Messenger-gruppen et bilde av hver treningøkt.

Men nå er det ferie. Erik, Jonas og den tidligere BHK-spilleren, Vetle Rønning skal på Norgesferie. – Da forsikringen til farmors campingvogn ikke gikk i orden, ble det heller telt, ler Erik om ferieplanene.

Spillerne er samlet til første trening igjen i Bodø 20. juli. BHK-redaksjonen ønsker guttene en riktig god ferie og vi gleder oss til å se dem igjen i hallen etter ferien.