Øystein Hoel

BHK’s ferske oppmann er ikke ny hverken i håndballen eller BHK. I BHK har han vært engasjert håndballfar for sine to sønner som nå spiller på A-laget, helt fra de startet med håndball.

Trønderen spilte håndball i Skogn Håndballklubb til han var 18 år og gikk over til bedriftshåndball da han jobbet i politiets Beredskapstropp. Posisjonen var strekspiller.

For Øystein har dugnadsånden alltid vært sterk, og han mimrer tilbake til barndommen da han var medlem i «strø-nemda» som hadde ansvar for å strø fotballbanen. Selv da synes han det var stas å få være med å bidra, og trekker fram at det er fint å kjenne at man kan bety noe for andre.

Som oppmann har Øystein ansvar for at spillerne har alt de trenger av utstyr, drakter og treningstøy tilgjengelig. Han legger til rette for at spillerne skal kunne fokusere på idretten, og spillerne beskriver han som en engasjert og oppmerksom bidragsyter i teamet. I tillegg har Øystein ansvar for at håndballforbundets smittevernregler i forbindelse med Covid 19 blir ivaretatt.

Til daglig er Øystein leder for stab brann, sikkerhet og beredskap ved Nordlandssykehuset.