SOLID SEIER OVER ØIF ARENDAL

BHK tok kommandoen fra start i dagens kamp og ledet med 5 mål etter 12 min spill.

ØIF Arendal vant fjorårets serie i suveren stil, men i kveldens kamp mot BHK fikk Arendal store problemer mot ett godt kollektivt BHK i Bodø Spektrum.

til pause var resultatet 17-11.

I starten av andreomgang storspilte strekkjempen Endre Langaas, som med sine tre scoringer tidlig i omgangen bidro til at BHK gikk opp i åttemålsledelse, 19-11.

Med noen kjappe reduseringer fikk Arendal redusert ledelsen til fire mål igjen etter 40 minutters spill, men i kampens siste ti minutter tok BHK fullstendig kontroll igjen.

På slutten lekte BHK-spillerne seg med den regjerende mesteren, og målene rant inn framover på banen. Til slutt fikk Joachim Tennes æren av å fastsette sluttresultatet til kruttsterke 32-22, og dermed tok BHK sin fjerde strake seier på veldig imponerende vis.

Ros fra landslagssjefen

Landslagssjef Christian Berge var i Bodø for å skygge BHK-trener Børge Lund, som en del av at begge tar den samme trenerutdannelsen.

– Det var en meget solid kamp av BHK. Jeg synes at de var ordentlig gode. De mistet Vetle Eck Aga tidlig, men leverte meget sterkt. De hadde vanvittig bra struktur i angrep, og sto tøft og solid bakover. Forsvaret var veldig bra, sier Christian Berge.

– Var det BHK som var gode, eller Arendal som var svake?

– Denne gangen var det BHK som var gode. Ingen tvil om det. De slapp ikke til mange muligheter. Fortsetter de som dette, blir de tøffe å slå, sier Christian Berge.