SEIER OVER HASLUM!!

Det ble en tett batalje i åpningen av kampen, men mot slutten av 1 omgang hadde BHK fått ett lite overtak med 3 mål og stillingen var 15-12 til pause.

Andre omgang startet med meget godt forsvarspill som resulterte i raske kontringen. når det gjensto 10 min igjen av kampen hadde guttan fått en 6 målsledelse.

To tominutters utvisninger på rappen til BHK var imidlertid det Haslum trengte for å skape ny spenning i kampen. To og et halvt minutt før full var det flere tekniske feil fra BHK, og Haslum reduserte samtidig til 25-26.

Hjemmelaget holdt likevel hodet kaldt og satte inn de nødvendige scoringene, som til slutt sørget for en råsterk seier over topplaget Haslum, 29-25.

KAMPFAKTA

BHK – Haslum 29–25 (15–12)

BHKs lag: Joachim Christensen, Alexander Lein Martinsen, Trygve-Jensen, Endre Langaas 4, Vetle Eck Aga 6, Alexander Westby 4, Preben Egeli 1, Erlend Sund 4, Henrik Bielenberg 5, Sturle Erland 1, Binai Aziz 4, Joachim Tennes, Sigve Mikkelsen, Patrik Storvik

Toppscorer Haslum: Simen Schønningsen 6

Dommere: Markus Kjelsrud og Mads Fremstad

Utvisninger: BHK 2×2 min. Haslum 4×2 min.

Tilskuere: 811

tabell:

Nr Lag Spilt Vunnet Uavgjort Tap Måldifferanse Poeng Lagstraff Poeng hjemme Poeng borte Måldifferanse hjemme Måldifferanse borte
1 Elverum 7 7 0 0 208 – 173 14 8 6 120 – 104 88 – 69
2 Bækkelaget Håndball Elite 6 4 1 1 184 – 167 9 4 5 93 – 85 91 – 82
3 Kolstad 7 4 1 2 181 – 172 9 5 4 78 – 75 103 – 97
4 Haslum HK 7 4 0 3 198 – 194 8 6 2 88 – 73 110 – 121
5 FyllingenBergen 6 3 1 2 187 – 170 7 5 2 95 – 84 92 – 86
6 Bodø HK 7 3 1 3 186 – 192 7 4 3 77 – 79 109 – 113
7 ØIF Arendal Elite 6 4 0 2 160 – 146 6 6 2 78 – 65 82 – 81
8 Halden Topphåndball 7 3 0 4 182 – 187 6 4 2 86 – 87 96 – 100