Bodø Bakeri forlenger samarbeidet med Bodø Håndballklubb! 


En av klubbens lengste samarbeidspartnere forlenger med 2 nye år og det er vi i BHK kjempe glad for. Betydningen Bodø Bakeri har hatt og vil ha for klubben er stor, hvor blant annet mange av spillerne har jobbet der ved siden av håndballen opp igjennom årene, levert lunsj til alle bortekamper for A-laget samt bruken av Tur Kafè på kampdager. Men det er den lokale tilhørigheten og ønsket om å bidra til landsdelen som knytter oss sammen.

Daglig leder i Bodø Bakeri, Bjarne Mosås, sier følgende om forlengelsen:   

«Vi er glad for å kunne fortsette samarbeidet med BHK. Samarbeidet med klubben har nå vart i over 16 år og dermed har vi fulgt klubben i både opp- og nedturer. Det er gledelig å se alt det positive som skjer i og rundt klubben. Arbeidet de gjør for håndballen i Nord-Norge er vi stolt over å støtte og selvfølgelig spent på å se den nye hallen, som vil gi et løft for hele byen. Alt ligger til rette for en bra fremtid i BHK og jeg tror et samarbeid fremover vil gi god verdi for begge parter.»

På et slik eksepsjonelt langt samarbeid syntes BHK-redaksjonen at det var på sin plass med en kommentar fra selveste styrelederen vår, Barbro S. Erdahl: 

«Vi jobber hver dag for å skape de gode øyeblikkene, både for bredde og topp – og er helt avhengige av våre samarbeidsparter for å det til. Med Bodø Bakeri sin langsiktighet inn i samarbeidet gjør dere oss i stand til å #ilag realisere vår visjon om å være den ledende håndballklubben i Nord-Norge!

I tillegg er det særlig artig at Bjarne og flere av de ansatte følger oss så tett og alltid er å finne på våre hjemmekamper.

For oss representerer Bodø Bakeri kvalitet og service, både i samarbeidet og ift produktene. Bjarne og Bodø Bakeri dokker er gull!»

Vi gleder oss til samarbeidet videre og takker for tilliten!

Du kan lese mer om Bodø Bakeri her! 

PS! Visste du at du kan bestille BHK-kake hos Bodø Bakeri til din neste bursdag eller familieselskap? Den finner du nemlig her: BHK Kake – Bodø bakeri (bodobakeri.no) «