Phillip Molvær Haga klar for Bodø Håndballklubb

Bodø Håndballklubb har gleden av å ønske Phillip Molvær Haga velkommen til klubben! Den talentfulle 2004-modellen kommer fra spill i Bergsøy denne sesongen, hvor han har imponert stort. Med hele 117 mål på 26 kamper, har Haga virkelig markert seg som en skarp og effektiv spiller på banen.

Haga er en keivhendt spiller, noe som gir ham en unik fordel i spillet. Hans evne til å score mål og hans tekniske ferdigheter vil utvilsomt styrke Bodø Håndballklubbs angrepsspill i kommende sesong.

Phillip Molvær Haga (t.v) her i aksjon for Bergsøy i duell mot vår egen Håvard Tårnes.

Phillip Molvær Haga har også en solid håndballbakgrunn med tidligere spill i Spjelkavik og Charlottenlund. Hans erfaring fra disse klubbene har bidratt til å forme ham til den spilleren han er i dag, og vi er overbevist om at han vil fortsette sin positive utvikling her i Bodø.


Vi ser frem til å se Haga i aksjon på banen og er sikre på at han vil bli en viktig brikke i vårt lag. Velkommen til Bodø Håndballklubb, Phillip! Vi gleder oss til å følge din videre karriere hos oss.

Phillip Molvær Haga