NY SPILLER

Ny Signering: Thomas Lie til Bodø Håndballklubb

Bodø Håndballklubb har gleden av å annonsere en spennende ny signering for neste sesong. Thomas Lie, en talentfull håndballspiller født i 2003, kommer fra Falk Horten, og spill i 1. divisjon.

Thomas Lie har vist seg som en solid og allsidig spiller. Denne 22-åringen er kjent for sin innsatsvilje og dedikasjon på banen, noe som gjør ham til et verdifullt tilskudd for Bodø Håndballklubb.

Lie uttrykker stor entusiasme over å bli en del av Bodø Håndballklubb. «Jeg gleder meg veldig til å starte i Bodø. Det er en klubb med ambisjoner og et sterkt lagmiljø, og jeg ser frem til å bidra neste sesong,» sier Lie. Han ser frem til utfordringene som venter og håper å kunne utvikle seg videre som spiller i klubben.

Med Thomas Lie på laget ser Bodø Håndballklubb frem til en spennende sesong fylt med nye muligheter og utfordringer. Klubben ønsker Thomas hjertelig velkommen og ser frem til å se ham i aksjon på banen.