Sesongen 23/24

Sesongen for vår del var veldig todelt, eller det vil si at begge halvdelene ble veldig todelt.

Vi startet sesongen veldig bra med 5 seiere på de første 6 kampen, men så kom det tøffere motstand og vi tok kun 3 poeng på de siste 7 kampene før jul. Etter juleferien startet vi på nytt opp med kanskje sesongens beste kamp hjemme mot Melhus som ble etter fulgt av en fin periode resultatmessig. Så kom en ny periode mot de beste lagene igjen, der vi hadde nærmet oss noe spillemessig i forhold til samme periode før jul, men vi klarte ikke å vippe de jevne kampene i vår favør. Dette betydde at vi visste at april måned kunne bli ekstremt viktig for oss i fht å berge plassen i 1 divisjon. I denne perioden klarte vi ikke å prestere sportslig det vi hadde ønsket, og alt skulle avgjøres i den siste runden. Vi klarte akkurat å gjøre vår egen jobb i kampen mot OSI og når resultatene i de andre kampene gikk vår vei kunne jubelen stå i taket.

Sett under ett har det vært en veldig morsom og lærerik sesong der vi har utviklet mye, men også sett at vi har mye vi må utvikle videre for å ta de stegene vi ønsker å ta som klubb.

Vi har beholdt veldig mye av sesongens lag, samt at vi har fått inn nye spillere i Trygve Jensen, Thomas Lie og Tollef Helland. Dette gir oss stor tro på å utvikle oss videre til neste sesong og ta steget mot toppen av 1 divisjon.

Vi er nå i gang med oppkjøringen til sesongen 24/25, det blir en tøff periode med mye trening frem til sesongstart og vi gleder oss masse til den nye sesongen.