Bodø HK 2, rekrutt og G-18

Vi har tatt en prat med Erik Nordskag, ny trener for BHK sitt rekruttlag og lagets kapteinsteam, Endre Østensen og Einar Steinholt.Høsten er i gang og guttene spiller i flere forskjellige serier i sesongen 2023/2024.


Erik forteller at oppstarten har vært fin, vi har kommet godt i gang med trening og kamper! Under oppkjøringen til sesong var det litt få på trening, men nå begynner det å bli en fin og god treningsgruppe. Det er en herlig gruppe å trene, og mange spillere som har lyst til å utvikle seg.

Vi har mange forskjellige serier i år, I G20 serien blir det ikke like tøffe kamper som i Lerøy og 2 divisjon. Vi fikk en tøff start med 2 bra lag i Lerøy serien og et tap mot Alta i første runde i 2 div. Etter dette ble det enda en tøff kamp i 2 Div mot Bækkelaget 2. Guttene har taklet de tøffe kampene bra. Vi har noen steg til å ta før vi holder et bra 2 divisjons nivå! Likevel vises det at guttene takler motgang med de kampene vi spilte mot LSK og LFH09 sist helg, der gutta leverte 2 kjempe kamper, med kun 3 friske bakspillere klare for kamp. 

Målet for sesongen er å utvikle oss til å klare å holde et bra 2 divisjons nivå.. Hovedstammen vår er VGS elever som meget ivrige, men som aldri har spilt 2 div tidligere. Dermed er vi avhengig av å ha en god  utvikling utover sesongen. Vi får også litt hjelp på noen treninger og kamper av gamle A-lagspillere som Joakim Tennes, Benjamin Engelsnes, Thomas Arntzen og Jakob Grindberg. Men om vi må sette et resultat mål er det vell å holde plassen i 2 divisjon.

Kapteinsteamet med Einar og Endre sier dette om starten av sesongen: 
Vi har hatt en tøff start på denne sesongen, vi vet at dette året blir tøft, men vi er nødt til å tenke utvikling som lag og som enkelt spillere. Vi er ett ungt lag, men har fått hjelp fra noen eldre spillere som har erfaring helt opp til rema-1000 ligaen som kan hjelpe oss med litt rutiner i kamper og på trening.  Målet for denne sesongen er og ha en god utvikling og holde seg i 2.div.