Bli med som frivillig #ilag

Bli med #ilag med oss som frivillig! Bodø håndballklubb har gjennom den siste tiden hatt en svært god utvikling – vi er på vei opp! For å få til dette har vi vært – og er helt avhengige av den fantastiske innsatsen som våre frivillige legger ned for klubben. Vi har frivillige som bidrar i alle ledd når vi skaper og gjennomfører arrangementer, og vi er avhengig av all den kompetansen de innehar for å få dette gjort. Vi er nå i gang med å planlegge for neste sesong – altså sesongen 23/24. I den forbindelse ønsker vi å få med oss enda flere som vil være med og ta Bodø Håndballklubb videre oppover #ilag. En ball foran. Vi kan tilby ulike arbeidsoppgaver, som blant annet: Rigging før og etter kamp Arbeidsoppgaver i tilknytning til kiosk Billettsalg Utover konkrete arbeidsoppgaver tilbyr vi et fantastisk arbeidsmiljø hvor glede, latter og gjennomføringsevne er stikkord for hvordan vi sammen når nye høyder. Dette er en svært fin arena for sosialt samvær – og hos oss skapes det vennskap for livet. Du vil i tillegg få gratis inngang på alle BHK sine hjemmekamper i 1.divisjonen kommende sesong. Dersom du kunne tenke deg en av nevnte arbeidsoppgaver, eller du kanskje sitter på annen kompetanse som kan komme oss til gode så ber vi deg om å ta kontakt med oss. Send oss en mail som beskriver kort hvem du er, og hva du kunne tenke deg å bidra med. Vi gleder oss til å få deg med på laget.

 Mail kan sendes til rikard@bhk.no

 #ilag En ball foran