Hvem er du?

Enda en signering i boks!

Robin Johansson er klar for BHK!
Vi bygger videre på de steinene som er lagt. Vi jobber hver dag med å få klubben vi er så glad i opp å stå igjen etter både pandemi og fravær av sportslige fremganger. Vi tørr å se fremover og oppover. 

Derfor er det med stor glede vi kan presentere enda en nysignering. 

Robin Johansson har skrevet under en kontrakt med BHK som i første omgang gjelder for et år. 

Det skall bli väldigt roligt å få komme till Bodö å spela. Jag ser fram emot denna säsongen där vi skall kriga och visa vart BHK som klubb skall vara. Samtidigt så ser jag en möjlighet att utvecklas som spelare och människa i en ny stad och en ny klubb.

Robin Johansson

Robin kommer fra spill i det allsvenska laget Lindesberg. 

Vår egen trener Sten Stockfleth er veldig fornøyd med å få Robin på laget. 

 

Robin kommer tilføre en hel del rutine hos oss, tross sin unge alder. Han er fysisk sterk og har et veldig bra skudd fra gulvet. God spilleforståelse og samspill med strekspillere. Nå begynner spillerstallen at se veldig bra ut foran neste sesong og vi gleder oss til å ta fatt på oppkjøringen om litt over en uke.

Sten Stockfleth

Klubben ønsker Robin hjertelig velkommen til Bodø og Bodø håndballklubb. Robin er også veldig god i frisbeegolf som gjerne blir utfordret på en runde i Bodø 😊