Isak Gjertson Posti

Isak Gjertson Posti klar for BHK!

Vi er veldig glade for å kunne presentere vår første nysignering foran neste sesong.

Det er mange som kommer til å se opp til Isak i løpet av sesongen. Med sine 208 cm over bakken og 103 kg på vekten skal Isak kjempe om strekplassen i BHK trøya. Han kommer fra spill i 1. divisjon med Stavanger IF forrige sesong. Der registrerte han seg for 19 mål. Unggutten fra sørvestlandet gleder seg til å bli nordlending.

Isak sier følgene om hvorfor han valgte BHK.

Eg gleder meg til å komme i gang med årets sesong, fordi jeg føler at Bodø er ett sted jeg kan utvikle meg bra på banen og i styrkerommet. Bodø består av en gjeng unge og ambisøse spillere som er sultne på å bli bedre, og det er ett miljø som vil passe meg meget bra. Sammen med ett bra trenerteam tror jeg vi kommer til å ha store muligheter til å være med å kjempe om opprykksplassen.

Isak Gjertson Posti

Også hovedtrener Sten Stockfleth er fornøyd med signeringen.

Med Isak på laget får vi en ambisiøs gutt som vil noe med håndballen sin. Treningsvillig og hardtarbeidende spiller med god spilleforståelse.

Sten Stockfleth


Vi sier velkommen til Isak og ønsker ham lykke til hos oss!