Sterk sesong endte på 2. plass på tabellen.

Sten Stockfleth ledet laget for siste gang denne sesong borte mot Alta IF Håndball. Det ble som så mange andre ganger denne sesongen en klar seier. Etter spilte 60 minutter viser resultat tavlen 28 – 34 i BHK sin favør. Det er ikke bare en seier for BHK men sender også dessverre vår nordnorske kollega ned til 3. div.

Etter en lang sesong med delvis korona nedstengning og mange kamper på vårparten er guttene klare for ferie. Det er ingen hemmelighet at pandemien har tæret på treningsmotivasjonen for mange spillere. Derfor er det ekstra godt å se tilbake på en sesong der spillerene har levert knallbra på trening og kamp stort sett hele sesongen.

Sten Stockfleth

Å det er akkurat det dem gjort. Foruten en tøff start på sesongen der det kun ble en seier på de 6 første kampene så har laget vunnet de fleste kampene med god margin. Dessverre rakk det ikke til opprykk denne gang. Men det peker riktig vei for BHK om dagen og når spilleren går på ferie i morgen jobber trener og klubben med å sette sammen et lag til neste år som skal ta opp BHK til 1. div igjen.

Mange av de viktigste spillerene har allerede signert for neste sesong og de har uttalt at dem vil rykke opp med BHK.

Vi gleder oss allerede til neste sesong men først en velfortjent ferie 🙂