BHK G16 regionmestere #ilag!

I helga har BHK G16 spilt regionmesterskaps-kamper i Trondheim Spektrum. Med helgas to seiere sikret laget seg tittelen «Vinner Regionserien 2021/22».

Kampene har gått hele sesongen, og BHK-guttene har spilt mot lag som Tromsø, Bossekopp, Aksla, Valder/Sif/Hessa, og Kabelvåg. BHK vant serien med 12 poeng, mot nummer 2 Tromsøs 8 poeng.

BHK G16 består av 16 gutter født 2005 og 2006. De kommer fra hhv Bodø, Lødingen, Leknes og Harstad. I tillegg kommer et par gutter fra Rognan flere ganger i uka, for å trene med lagkompisene. Trenere er Frode Tårnes, og Bjørn Asphaug.

Trondheim Spektrum var arena for regionshåndballkamper hele helga, og ved siden av BHK G16, deltok Junkeren J16 også. Dessverre tapte de sine kamper. Hyggelig av våre gutter at de ble igjen for å heie på jentene, og at jentene heia på våre gutter.