Tidlig julegave til BHK!

Julenissen kom tidlig i år og Bodø Håndballklubb jubler høyt!

Endelig kan vi fortelle dere at Bodø håndballklubb styrker administrasjonen i klubben. Det er ingen hemmelighet at det har vært krevende tider for oss i BHK de siste årene.
De organisatoriske og sportslige utfordringer de siste sesongene har endelig snudd. Hardt og målrettet arbeid over tid har gitt resultater. Dette merker vi på strukturen som vår hovedtrener Sten har brakt inn i treningshverdagen og den profesjonaliteten som guttene viser på trening, og etterhvert også i kamp.

Samtidig har vi jobbet for og jobber fortsatt hardt med å styrke den organisatoriske delen av klubben, herunder få kontroll og fullstending oversikt over alle de ulike elementene som er viktig for å ta klubben tilbake til Norsk Topphåndball.

Vi i Bodø Håndballklubb er overbevist om at når mennesker gjør ting #ilag får vi ting til å skje og flere ønsker å være med.

Årets julegave til Bodø Håndballklubb er at vi har fått på plass klubbkonsulent Solvår Hallesdatter Hardesty med oppstart fra 3. januar 2022.

Solvår skal være med å bygge klubben videre både når det gjelder rekruttering, arrangement og marked. Hun blir en viktig brikke i klubbens daglige drift sammen med daglig leder.

Solvår kommenterer selv den glade nyheten her:

«Jeg startet å spille håndball da jeg var 8 år. Jeg ble fort glad i håndballen fordi det var sosialt og mye fart og spenning. I Rørvik der jeg vokste opp, er det og har det alltid vært et godt håndballmiljø. Jeg har mine timer i Rørvik idrettshall både på trening og som tilskuer når herrelaget trente. Da jeg flyttet til Bodø gledet jeg meg til å kunne dra i Spektrum for å se på Herrelaget. Det har vært et stort høydepunkt for meg i mine snart 10 år her i Bodø. Jeg elsker å se håndball og ikke minst stemningen i hallen! Derfor er det med stolthet at jeg nå skal få lov til å la min lidenskapen bli til min jobb. Det må jo være drømmejobben! Jeg gleder meg til å være en del av Bodø Håndballklubb for å skape håndballglede, engasjement og gode opplevelser både for liten og stor. For meg er det viktig at barn og unge har trygge aktiviteter utenfor hjem og skole, og det skal jeg gjøre mitt beste for å bidra med at BHK fortsatt skal være. En trygg arena for våre barn og ungdommer.»

Bilde på Solvår Hallesdatter Hardesty og Rikard Olsson

Vi gleder oss veldig til å få Solvår med på laget!

BHK 👏👏👏