#ilag med Superteamet på REMA 1000 THCup

Superteamet har trent sammen siden høsten 2017, men aldri spilt en kamp utenfor eget lag. Så dermed var det en gjeng full av forventninger som tok turen nordover til Harstad, for å spille sine aller første håndballkamper helgen 5. – 7. november. Med på lasset fulgte det en stor supportergjeng, klare for å heie fram favorittlaget gjennom turneringen.

I turneringen deltok BHK Superteam, IL Blest – også førstereislag, og arrangørklubben Harstad Funkis.

Superteamet stilte til kamp med stort pågangsmot, og ivrige spillere – og vant sin aller første kamp, etterfulgt av tre tap. Spillegleden var helt på topp i laget gjennom hele turneringen, det ble scoret mange fine mål, og alle ble mange erfaringer rikere.

Arrangørklubben hadde lagt til rette for en flott helg, med flotte rammer rundt kampene, felles lunsjer for alle lagene og ledsagerne. En nydelig bankett med taler, premieutdeling og dans. Kan her nevnes at BHK-supporterne dro i land «publikumsprisen.»

En helg stappfull av trivsel med mange fine samtaler, masse artig håndball – og STOR idrettsglede.

Kampene ble strømmet, og ligger tilgjengelig på Landsås sin Facebookside

Superteamet
Superteamet er klare for bankett