Tap hjemme mot Nordstrand IF

BHK fikk tøffest tenkbare motstander i første hjemmekamp for sesongen.

Nordstrand kom med både gamle landslagsspillere og eliteseriespillere. I tillegg satt det en gamle BHK kjenning (Jakob Heian Ringdahl) på benken og ga lure tips gjennom kampen.

Sten sitt mannskap måtte også klare seg uten tre meget viktige spillere i første hjemmekamp. Emil S. Johnsen har et brudd i foten og Jakob Grindberg samt Odin Breivik begge syke.

Til tross for dette klarer BHK å holde seg godt inni kampen helt til det var 5 min igjen på klokken.

Nordstrand tok kjapt ledelsen med 3-0 men BHK våknet til liv og første omgang ble jevn. BHK ledet med 11-8 etter ca halvspilt omgang. Men det ble likevel 13-16 i favør NIF til pause.

Lagene fulgte hverandre i andre omgang med det ble til slutt NIF som kunne dra sørover med 2 poeng. Seier 23-28.

Erik Nordskag

På rett vei…

Det er alltid surt å tape og BHK vil alltid ha alle poengene igjen i Bodø, men likevel går sikkert mange hjem fra Bodø Spektrum med optimisme til fortsettelsen av sesongen. Publikum var godt fornøyd med BHK idag som leverte en klart godkjent kamp mot en av sesongens absolutt tøffeste motstandere.

Allerede til helgen får guttene mulighet til 4 nye poeng da det er kamp både lørdag og søndag i Oslo.