Sten Stockfleth

Nye treneren vår! Sten Stockfleth, hvem er du?

Sommeren 2021 signert BHK en ny trener. Sten Stockfleth er 33 år og kommer fra Oslo.

Sten har tross sin unge alder lang erfarenhet fra norsk topphåndball og vet hva det betyr å utvikle unge håndballspillere. De siste 4 sesongene har Sten vært A-lags trener i Haslum HK. Før det jobbet han 9 år med utvikling av både klubb og håndballspillere i den samme klubben.
Dette er en mann som vet hva som skal til for å bli god i håndball.
I Haslum har han bland annet trent de gamle BHK-heltene Dominic Grimstad og Binai Aziz. Heldigvis ble han ikke skremt av det og signerte en kontrakt med Bodø Håndballklubb med oppstart 1. juli 2021. Noe som både BHK og NTG er veldig glade for, da Sten jobber 50% av tiden sin som trener på NTG i Bodø.

Mastercoach i håndball.

Sten er utdannet Mastercoach i håndball hvilket er det høyeste nivået man kan utdanne seg til i NHF sin utdanningsplan for trenere i Norge. I tillegg har han en bachelor i revisjon.

Sten er en person som elsker håndball og som føler seg privilegert som får lov til å jobbe med dette hver dag. Han har bodd i Oslo hele livet, men har nå tatt med samboer Kine og datter Ida på et spennende eventyr i nord. Utenfor håndballen er han veldig glad i idrett generelt og det går stort sett i sport hele tiden. Spesielt ivrig er han på golf og hva passer da bedre enn en golfrunde i midnattssol på magiske Bodø Golfpark på Nordsia 🙂

Sten er veldig tydelig i sitt lederskap og vet hvor han vil. #ilag med spillergruppen ser Sten store utviklingsmuligheter med BHK. Klubben skal jobbe hardt på lag med Sten og resten av gjengen for å ta seg tilbake til i norsk topphåndball.