Seier i serieåpning!

I dag tok guttene på 2. divisjonslaget flyet sørover for å serieåpne mot Kjelsås.

Da flyet tok av fra Bodø i dag tidlig startet ikke bare en reise sørover for å spille kamp. Da startet også en reise for å utvikle håndballspillere og jakte på gode prestasjoner i kampsituasjon. Det fikk vi i dag.

Vår nye trener Sten Stockfleth er meget opptatt av å sette fokuset på utvikling og ha et bra opplegg for de som vil bli gode håndballspillere. Dette skal lede til mange bra kamper i årets 2. divisjon avd 1.
Da var det viktig å få en bra start på sesongen.

Tross for at spillet ikke sitter som ønsket reiser BHK hjem med 2 poeng på kontot og det er alltid en god følelse.

Vi leder i stort sett hele kampen og vinner til slutt med 3 mål. En kamp som er preget av at laget kun har spilt 3 treningskamper før sesongstart.
Vi hadde også en gammel kjenning på laget idag. Trygve Fresvik Jensen spilte 60 minutter i BHK drakten idag. Trygve er hentet som vikar for Gaute som er ute med sykdom noen uker. Med Trygve i mål får vi en god keeper som har eliteserie erfarenhet og et stort hjerte for BHK. Vi er veldig glade for at Trygve hjelper klubben i denne situasjonen.

Valentin blir toppscorer med 6 mål. Jonas og Jakob setter 4 mål hver. Alt i alt en fornøyd trener og gjeng som reiser nordover i kveld.

Link til kamprapport https://www.handball.no/system/kamper/kamp/?matchid=7355723