Bring-helg i Bodø

G16 spilte søndag Bring-kvalifisering mot henholdsvis Elverum og Fold i Spektrum. Elverum kjenner vi jo som en solid håndballklubb, som har overtatt både spillere og trenere fra BHK. Kampen gikk kl 10 mot et relativt rent 05-lag, med selveste landslagstrener Christian Berge i trenergruppen. Første omgang vant våre gutter, men til syvende og sist var det Elverum gikk av med seieren, 30-23.


Motstandere kl 16, var Fold, et samarbeidsprosjekt fra Asker og Bærum-området. Laget bestod, som vårt lag, av både 06- og 05-gutter. Fra første stund var våre gutter best, og kampen endte 27-23 til BHK!!Fantastisk innsats av våre gutter og trenere! Gratulerer med kvalifisering til Bring!

G16 spilte søndag Bring-kvalifisering mot henholdsvis Elverum og Fold i Spektrum. Elverum kjenner vi jo som en solid håndballklubb, som har overtatt både spillere og trenere fra BHK. Kampen gikk kl 10 mot et relativt rent 05-lag, med selveste landslagstrener Christian Berge i trenergruppen. Første omgang vant våre gutter, men til syvende og sist var det Elverum gikk av med seieren, 30-23.


Motstandere kl 16, var Fold, et samarbeidsprosjekt fra Asker og Bærum-området. Laget bestod, som vårt lag, av både 06- og 05-gutter. Fra første stund var våre gutter best, og kampen endte 27-23 til BHK!!Fantastisk innsats av våre gutter og trenere! Gratulerer med kvalifisering til Bring!