Emil Sundfær Johnsen kommer hjem!

En for mange kanskje ukjent håndballspillende bodøværing kommer hjem for å hjelpe BHK tilbake til norsk topphåndball.

Han flyttet til Levanger for å ta en master i idrettsvitenskap og banket samtidig inn mål for Skogn i 2. div. Han skjøt så hardt at det gav ekko helt ned til Hvalfangerbyen, og ikke minst håndballbyen Sandefjord.
Sandefjord Håndball tok kontakt og ville bruke den 196 cm høye bodøværingens meget gode forsvarsegenskaper og brutalt harde skudd i sin jakt på en plass i REMA 1000 -ligaen.

Flyttingen til Sandefjord skulle vise seg å være en suksess. Ikke bare for Sandefjord Håndball, men også for håndballspilleren Emil. Med et stort bidrag som forsvarssjef for Sandefjord Håndball i 1. divisjon sikret laget opprykk til REMA 1000 ligaen.
Emil har utviklet seg til og bli en meget god forsvarsspiller og er selv klar på sine kvaliteter og hva hans oppgaver på en håndballbane burde og skal være.
Dette er noe BHKs trener Jesper Svensson er veldig fornøyd med.

Emil Sundfær Johnsen

– Med Emil på laget får vi en stor og sterk forsvarssjef med et steinhardt skudd som kommer til å skremme mange målvakter i 2. divisjon kommende sesong. For oss er det veldig fint å få en tydelig leder i forsvaret. Emil har også fått seg litt erfaring og er litt eldre enn de fleste. Det ser ut som vi kan få bra størrelse blant våre fire i midten. Dette blir veldig spennende, sier Jesper.

Emil selv legger ikke skjul på at han savner familien og ikke minst Nord-Norge. I tillegg ligger det et ønske om å bruke utdanningen og erfaringen sin til å være med på å utvikle håndballen i nord, som har en vei å gå for å komme på nivå med resten av landet. -Jeg synes også at det å prøve å hjelpe BHK opp i igjen til det som defineres som topphåndballen, er interessant.
Jeg føler at Bodø og Nord-Norge fortjener minimum et lag i de to øverste divisjonene i Norge. Kan vel også legge til at jeg aldri har spilt for a-laget til BHK og har en del ugjort i BHK drakta, sier Emil.

Vi gleder oss til å se Emil Sundfær Johnsen gå i krigen for BHK kommende sesong!

Velkommen hjem Emil!