I lag med Bodø Energi får BHK kraft til å satse

Bodø Energi Kraftsalg fortsetter å sponse Bodø Håndball klubb.

Bodø Energi Kraftsalg har støttet BHK i flere år. Bedriften har stått oss last og brast og vært med på våre oppturer og nedturer. Derfor kjennes det ekstra godt at Bodø Energi Kraftsalg fortsatt ønsker å bidra til å spre ekte håndballglede i byen.

-Ilag med Bodø Energi Kraftsalg får vi mulighet til å bygge opp en ny klubborganisasjon som satser på å nå toppen gjennom å utvikle våre lokale, unge talentfulle håndballspillere, jubler daglig leder, Rikard Bakke Olsson – og minner samtidig på at flertallet i A-lagsstallen er Bodø-gutter og alle er fra Nordland/Nord-Trøndelag.

Hvorfor støtte BHK?

-Vi ønsker oss et levende Bodø-samfunn og at unge mennesker får mulighet til å lykkes med det de holder på med. I dette bildet er Bodø Håndball klubb betydningsfull som en arena for barn og unge til å utvikle seg i og mestre sin idrett, forteller Svetlana Hansen, leder salg og marked ved Bodø Energi Kraftsalg.

Svetlana forteller at på forespørsler om å støtte noen, velger bedriften å bruke penger på aktiviteter som handler om å satse på barn og unge.

Vi velger å støtte BHK for at Bodø skal ha et levende håndballmiljø som bygger opp unge spillere

Svetlana Hansen

-Vi skjønner at BHK går igjennom en ekstra tøff prosess med alt som har skjedd med klubben. Og til tross for at arrangementer og kamper er avlyst på grunn av korona, så har Bodø Energi Kraftsalg stått ved sin sponsoravtale. Vi vil sørge for at klubben ikke blir stående alene i denne krisen. For oss er det viktig at når mor eller far vasker drakten til sitt barn, stråler Bodø Energi-logoen mot dem som en påminnelse om vårt engasjement og bidrag for å skape et levende miljø nettopp for deres barn, smiler Svetlana.

Svetlana benytter anledningen til å spørre over bordet hva våre spillere, Gustav og Sindre tenker om Bodø Energi Kraftsalg som sponsor:  

– Vi er kjempeglade for at dere er med. Dere var en av de som reddet oss når vi var i den store krisen. Med Bodø Energi Kraftsalg i ryggen kan vi etter hvert få spille kamper igjen, smiler vingen på venstre kant, Gustav Halvorsen, som videre sier:

Treneren vår, Jesper, representerer de samme verdiene som Bodø Energi Kraftsalg. Han er flink til å satse på unge spillere og å sette sammen et lag som er positiv og har respekt for hverandre

Gustav Halvorsen

Hvem er Bodø Energi Kraftsalg som bedrift?

På Rønvikleira finner vi Bodø Energi Kraftsalg, en stolt bedrift med lange tradisjoner. I 1909, den gang bedriften het Bodø Kommunale Elektricitetsværk, ble strømmen produsert fra et minikraftverk ved Breivafossen med overføringslinje til Bodø sentrum og én transformatorstasjon. Strømmen var da for overklassen som hadde råd, noen gatelys og elektriske motorer. I løpet av 111 år som strømleverandør, har Bodø Energi Kraftsalg engasjert seg i den rivende teknologiske utviklingen innenfor fornybar, miljøvennlig energi og i dag leverer de strøm til hele Norge.

Bodø Energi Kraftsalg er ikke bare opptatt av strøm og energi. Bedriften har også et brennende hjerte for lokalsamfunnet. Engasjementet for lokalsamfunnet reflekterer verdier som går utover å være en høyteknologisk energi bedrift.

PARK: Bodø Energi Kraftsalg sitt verdigrunnlag

Det som kjennetegner Bodø Energi Kraftsalg at de er Positive og imøtekommende. Ringer vi dem, er det mennesker og ikke telefonsvarer vi møter og på denne måten er de tett på sine kunder. Gjennom å bry seg om sitt lokalmiljø, kunder og ansatte er Bodø Energi Kraftsalg også en Ansvarlig bedrift.

Hos Bodø Energi vil du oppleve Respekt og forståelse, slik de viser for alle klubber og organisasjoner ved å ikke trekke sponsorstøtten i denne vanskelige koronatiden hvor nettopp kultur og breddeidrett har vært hardt rammet. Til sist er Bodø Energi Kraftsalg opptatt av å gi deg Kvalitet i alle ledd og satser på kunnskap og kompetanse i egen bedrift. PARK-verdiene blir avgjørende for bedriften i alle sammenhenger når valg og beslutninger tas.

Bodø Håndball klubb er stolte over å bli sponset av en bedrift som ikke bare ser klubben og hjelper oss til å nå våre mål, men som i likhet med BHK, er opptatt av et levende lokalsamfunn som bryr seg om den enkelte og hverandre.

På bakgrunn av dette anbefaler vi alle til å kjøpe strøm hos Bodø Energi Kraftsalg her: https://bodoenergi.no/ac/min-situasjon/jeg-har-en-annen-stromleverandor/innkjopspris-billigstrom