Vidar Hammerfjeld

Vidar Hammerfjeld tatt ut til landslagssamling

Vidar Hammerfjeld er blant 20 gutter i Norge som er tatt ut til landslagssamling for U-gutta (LM02), 29. juli – 2. august i Skien. Med sin gode håndballforståelse og blikk for spillet har Vidar allerede deltatt på fire samlinger tidligere. Han er en av to som representerer Nord-Norge under den kommende samlingen.

Vidar Hammerfjeld

På spørsmål om uttaket, kommenterer Vidar følgende:

– Det føles godt å bli tatt ut. Det er hyggelig å få bekreftelse på alt treningsarbeidet som legges ned. Uttaket er en bonus for meg. Jeg fokuserer mest på det som skjer i BHK. Men på sikt har jeg lyst å etablere meg fast på landslaget. Det er en av mine ambisjoner med håndballen, sier den dyktige bakspilleren.

Vidar kjenner flere av spillerne han møter i Skien fra tidligere samlinger og noen har han spilt mot i Bring-serien. Han forteller at de holder et høyt nivå og det er derfor svært motiverende å få delta når U-gutta møtes.

Dette ser ut til å bli en spennende og god sesong for Vidar som allerede nå starter opp med landslagssamling. Vi gratulerer Vidar med uttaket og ønsker han lykke til med samlingen!