“På gjensyn, Trygve”

Vi takker Trygve for en imponerende innsats i BHKs mål. Trygve har gått gradene fra g-10 og opp til elitenivå i klubben. Han har hatt en svært viktig rolle for det gode samholdet i A-laget. Han har bidratt til treningsglede og motivasjon. Målvakten setter høye krav til sine lagkamerater og aksepterer ikke at spillerne sluntrer unna på trening. Ethvert skudd mot mål teller som trening for Trygve. I kamper har han vært bunnsolid og en trygghet for forsvaret. Vi setter også stor pris på at Trygve har vært en viktig rollemodell, inspirator og veileder for våre yngre, fremadstormende målvakter.

Selv sier han at nettopp klubbens tidligere målvakter, Joachim Christensen og Simon Sejr Jensen, har vært hans viktigste inspiratorer i treningsarbeidet. I tillegg har målvaktstreneren, Johnny Mækele, som i de siste to årene har fulgt han på trening og i kamper, vært betydningsfull for utviklingen hans. Trygve fremhever også miljøet rundt klubben. – Det er mange rundt klubben med lang erfaring og som har spilt på høyt nivå som alltid har holdt døren åpen om jeg kontaktet dem for tips og råd. Miljøets åpenhet har vært viktig for meg, sier Trygve.

Selv om han nå reiser fra BHK, vil han være en stor supporter og følge nøye med på lagets prestasjoner. – I kommende sesong bør motstanderne frykte lagets sterke struktur og vinnervilje, avslutter Trygve.  

Heldigvis er Trygve en ekte Bodøværing og derfor sier vi «på gjensyn» og ønsker Trygve velkommen hjem igjen når savnet etter nordnorske hav og fjell blir for stort.