Solvår ny styreleder i BHK!

Bodø Håndballklubb har i dag gjennomført årsmøte for 2020 og ny styreleder er valgt.

Det er med stor glede vi kan fortelle alle håndballentusiaster at BHK har fått en solid styreleder for de to kommende årene, i første omgang.

Solvår Hallesdatter Hardesty tiltrer som styreleder fra og med idag og vil gå rett inn i denne nye rollen med mange idéer og stor lyst til å skape gode håndballopplevelser for store og små i Bodø fremover.

Solvår er engasjert og har de siste ti årene møtt opp og heiet frem laget på de aller fleste hjemmekampene til BHK i Bodøhallen. I tillegg er hun veldig opptatt av barne- og ungdomsidretten i byen vår. Hun har selv spilt håndball hele livet og har gjort mange mål fra sin strekposisjon.
Solvår har også lang og bred erfaring innen styrearbeid og har en aktiv rolle i næringslivet.

Vi skal ta en lengre prat med Solvår innen kort tid og høre om hennes tanker for håndballen i nord.

Solvår Hallesdatter Hardesty