Jesper Svensson tilbake som BHK-trener

Ca 10 år etter suksess-sesongen i 1. divisjon vender Jesper Svensson tilbake som BHK-trener.

Hvor lang tid trenger Jesper for å ta laget tilbake til Eliteserien denne gangen?

Foto: Bjørn Erik Olsen, AN

Sesongen 2011/2012 spilte BHK 20 kamper i 1. divisjon uten et eneste poeng-tap. Dette gjorde klubben under ledelse av svensken. Nå er han tilbake og skal igjen ta Bodø Håndballklubb opp i Eliteserien. Denne gang starter klubben i 2. divisjon.

Vi skal utvikle de mange flotte, unge og ivrige spillerne vi har i klubben allerede

Jesper Svensson

Det viktigste nå er ikke å tenke på Eliteserien. Svensson ser verdien i et ungt lag og vi vet at han har det som skal til for å bygge opp enkeltspillernes kvaliteter. Han vil etablere et sammensveiset lag som kjenner hverandres styrker og svakheter og på den måten ønsker han å ta klubben så høyt opp i norsk håndball som overhodet mulig.

Vi gleder oss veldig til sesongstart, og til å se hva Jesper og guttene på laget oppnår sammen allerede denne sesongen.

Velkommen tilbake, Jesper!