Jula varer lengre enn til påske: Bodø Bakeri har signert ny avtale med BHK!

Om en knapp måned markerer Bodø Bakeri sitt 10 års jubileum, like lenge har de vært en viktig støttespiller for BHK!

Daglig leder hos Bodø Bakeri, Bjarne Mosås, har mye BHK-historie å komme med:
«Det første brødet som kom ut av ovnen her på Leira var faktisk BHK-brødet – og siden den gang har vi støttet BHK!»

Gjennom ti år har Bodø Bakeri støttet klubben, og er med det én av støttespillerne som har vært med over lengst tid. Gjennom en så lang periode er det blitt snakk om en betydelig pengesum, men vel så viktig er støtten Bodø Bakeri har vist til spillergruppen og gjennom utrettelig støtte i Bodø Spektrum.

Kontrakt signert på utsalget på Rønvikleira

BHKs høyreback Erlend Sund var med på kontraktssigneringen med Bodø Bakeri.
«Det begynner å bli noen år siden jeg kom til Bodø, og Bjarne har alltid stått på for oss!»

I tillegg til støtten på kampdager ønsker Erlend å trekke frem den årlige pepperkakebakingen som et høydepunkt:
«Mot slutten av november gleder vi oss alltid til å få et avbrekk fra håndballen. Å få komme hit, bidra til pepperkakebyen og henge med Bjarne og de andre ansatte på Bodø Bakeri er alltid helt konge!»

Vi gleder oss til flere spennende sesonger på lag med Bodø Bakeri, og vil anbefale alle å utnytte fin-været fremover til å ta seg en tur til utsalgsstedene i Sentrum, på Rønvikleira, City-Nord, på Stormen eller på Hunstad-senteret!