Laksekamp i Bodø Spektrum!

Spis middag på kamp!

Kampen starter kl. 17.00, men dørene åpner allerede kl. 16.00. Arrangement vil i år tilrettelegge for at familier skal kunne spise middagen sin på kamp. Kokken Daniel Crillyfra Skagen Hotel vil lage passende mat for både store og små. «Vi hadde stor suksess med wraps i fjor og vil servere det samme i år også», sier Daniel Crilly. I tillegg vil det bli servert 100 porsjoner av en ny og spennende rett.

 

Kokken Daniel Crilly fra Skagen Hotel har tidligere tilberedt mat for opp til 60 000 tilskuere på Celtic Park og Ibrox Stadium i Skottland. Foto: Skagen Hotel.

 

I pausen vil det også bli arrangert konkurranser hvor publikum kan kjempe om å vinne blant annet et Parkenpass (Parkenfestivalen 2019), BHK-drakt og gaveesker fra Saltenlaks.

 

Gratis mat til 600 personer

«BHK har som mål å samle 500-600 gjester. I år har vi lagt kampen før vinterferien i håp om godt oppmøte på kampdagen», sier daglig leder i Bodø Håndballklubb Steffen «Mio» Kristiansen. Som i fjor stiller Salten Aqua opp med gratis mat til de første 600 personene som ankommer.

 

Foto: Bodø Håndballklubb.

 

Laksekampen er blitt et høydepunkt for både klubben og supporterne. Mio forteller avslutningsvis hva som er målet med arrangementet: «Topp laksemat og topp håndballunderholdning».

 

Laks og idrett

For tredje år på rad blir laksekampen arrangert i Bodø Spektrum og det har blitt en god tradisjon. Laksekampen har blitt ett begrep i Bodø, og vitner om et godt samarbeid mellom BHK og Salten Aqua.

«Vi lover at kommer det 600 personer, så skal alle få mat. Ikke bare en smaksprøve, men et ordentlig laksemåltid så folk skal slippe å tenke på middag den dagen», forteller Geir Wenberg i Salten Aqua.

Vi ser frem til kampdagen og håper på mange besøkende og god stemning!