BHK på besøk hos Valnesfjord IL

Torsdag 7. februar tok 3 fantastiske gutter fra BHK turen til Valnesfjord.

Trygve Jensen, Erik Nordskag og Jonas Kristoffersen brukte deres torsdags kveld, på å lære fra seg, engasjerer og inspirere de flotte ungdommer i Valnesfjord.

Guttene kjørte to ulike økter, en for 12-13 åringer og en for 14-16 åringer. Totalt var det rundt 50 håndballspillere som fikk med seg kveldens økter, i tillegg var det mange trenere som var veldig aktive med å filme og stille spørsmål.

«Det er utrolig morsomt å få lov at være med å bidra inn mot et slik miljø, Valnesfjord er en flott klubb med mange flinke håndballspillere og engasjerte trenere» Jonas Kristoffersen spiller BHK

Valnesfjord har nettopp åpnet en helt ny fantastisk flott! hall. Det er en fantastisk fin hall, og en hall som dette miljøet virkelig fortjener.

Turen til Valnesfjord er en del av BHK sin strategi om å spre håndballen i distriktene, vi ønsker å være med til å engasjere og inspirere slik at vi får flere håndballspillere i Salten!

«Veldig morsomt å få være her, denne hallen er jo helt fantastisk! Gøy å se så mange ungdommer i hallen som virkelig har lyst til å lære» Erik Nordskag spiller BHK

Vi ønsker å takke Valnesfjord for at vi fikk lov å komme, det ble en helt fantastisk kveld for alle parter!

Heia Valnesfjord og heia BHK!