TV-aksjonskamp 21. oktober

Søndag 21. oktober klokken 18.00 kommer Norges beste håndballag, Elverum Håndball, til Bodø. Elverum har med seg to gamle kjenninger i Alexander Westby og Endre Langaas. Begge har tidligere herjet i Bodø Spektrum!

Vi har spurt trener Børge Lund hva hans forventninger til kampen er:

«Det blir en tøff match, Elverum har en utrolig bredde i laget. Samtidig så spiller de Champions League, og gjør det bra i disse kampene»

Elverum har gått på en uavgjort og et tap så langt i serien, er det mulig å hamle opp med dem i år? 

«Selv om Elverum har «tapt» 3 poeng så langt, vil jeg fortsatt si at de er en av favorittene til serie, sluttspill og cup-gull. Deres første-sekser er utrolig sterk, samtidig som de har en utrolig bredde som alle trenere kunne ønske seg å ha i sine lag. Vi kommer til å ha fokus på oss selv, vi ønsker å ha stigning i prestasjonene»

Kampen er en støtte-kamp for TV-aksjonen, Bodø Håndballklubb har valgt å donere 50% av overskuddet til Kirkens Bymisjon. Klubben har laget en «Støtte-billett» som koster 200,- kjøper man denne støtter man ekstra til både BHK og Kirkens Bymisjon.

Det vil i tillegg bli en vipps-aksjon under kampen, hvor man kan støtte BHK og Kirkens Bymisjon.

Resultatene har ikke gått klubbens vei i år, så hvorfor skal folk møte opp i hallen søndag?

«Vi håper at Bodø-folket virkelig møter opp og støtter både oss og Kirkens Bymisjon. Begge trenger all den støtte vi kan få! Selv om resultatene ikke har gått vår vei i år, så er det alltid fantastisk å være i hallen. UANSETT så er Bodø-folket fantastiske supportere som lager masse liv, det er moro å være i hallen!» Sier Steffen «Mio» Kristensen, daglig leder i Bodø Håndballklubb.

Billetter får du her