Vår «Lokale spillere»

Foran sesongen 2018/19 er Bodø Håndballklubb blitt enda mer Nord-Norsk!

Vi har en danske, en fra Serbia, en fra Stavanger, en fra Sørlandet og en fra Østlandet, resten er fra Nord-Norge. Vi har også et par Trøndere, men de er jo nærmest for Nord-Norske å regne!

Vi satser på Nord-Norske spillere, vi er en klubb som vil være hele Nord-Norges klubb, den klubben som hele Nord-Norge heier på!

Jonas Kristoffersen – En strek-kjempe som kommer fra Sandnessjøen
Jonas har vært i Bodø i 3 år nå, og har vært gjennom et sant skades mareritt men det ser ut til at han nå skal bidra med sin enorme fysikk og være med og slåss i Eliteserien. En spiller dere som skal i hallen skal følge med på!

Håvard Benjaminsen – En høyrekant med enorm spenst som er fra Sandnessjøen

Håvard har vært i Bodø i 2 år nå, fikk sin debut for A-laget i sesongen 16/17. Håvard har nettopp gått gjennom en stor operasjon i hoften og ventes ikke tilbake før juletid. Håvard er en gut som virkelig er treningsvillig, noe som ses på en enorm spenst og styrke. Vi ser frem til at Håvard igjen skal vise seg frem på banen!

Sverre Bjørbæk – Bodøgutt med en enorm fysikk 

Sverre Bjørbæk er Bodøgutt, har hatt sin håndballutdanning i Bodø. Etter videregående dro den sterke strekspilleren til Trondheim for å studere, Sverre fortsatte å spille håndball. Foran sesongen 2017/18 vendte Sverre tilbake til Bodø, han begynte å trene med A-laget og viste gode takter. Dessverre så smalt det på en av treningene i oppkjøringen og korsbåndet røk. Nå er Sverre på vei tilbake og forhåpentligvis ser vi mye mer til Sverre i sesongen 2018/19.

Daniel Jakobsen – En høyreback med en enorm skuddkraft fra Tromsø 

Daniel er en av de yngste i spillerstallen, men det ses ikke på banen! Den første kampen Daniel fikk i Eliteserien, var mot selveste Elverum – Norges beste lag. Daniel hopper opp på 11-12 meter og smeller ballen bak Morten Nergaard, ikke bare en gang men 6 ganger!
Daniel er en vi i klubben har stor tro på fremover, det blir spennende å følge Daniel i kommende sesong!

Morten Forøy – Tromsøværing med et skudd fra en annen verden! 

Morten kom til Bodø foran sesongen 16/17, her var han med på G18 laget til klubben. Etter sesongen fikk Morten kontrakt med Elitelaget. Morten er og en vi har stor tro på i fremtiden, i den forrige sesongen fikk vi sett litt av det Morten kan. Nå håper vi at vi skal få se enda mer av Morten!

Trygve Johan Fresvik Jensen – Fremadstormende målvakter fra Bodø! 

Trygve er en spiller som er «egen produsert». Trygve har gått stegene gjennom vår U-avdeling, og har i år tatt steget opp og blitt fast mann på A-laget. Trygve er en meget spennende ung målvakt, som vi har store forhåpninger til i fremtiden! Han er meget energisk når han står i mål, hvilket er ekstremt engasjerende for publikum og laget!

Gustav Halvorsen – Lynkjapp venstre ving med enorm spenst og Bodø gutt! 

Gustav er og en spiller som er egen produsert, han har alltid spilt i klubben. Gustav har tatt enorme steg de siste årene! Med hans enorme spenst og lynkjappe kontringer, kommer han til å bli spennende å se i Bodø Spektrum neste sesong!

Joakim Tennes – Bodø gutt og en lynkjapp venstreving! 

Tennes har vært med rundt A-laget i en del år nå, men har stått litt i skyggen av en god Alexander Westby. Med Westby’s klubbskifte, er det nå Tennes tur til å herje på venstrevingen! Tennes er skikkelig Bodø gutt og har gått til A-laget via ungdomsavdelingen. Tennes er en spiller vi gleder oss til å se i Bodø Spektrum!

Dersom du vil se Nord-Norsk råskap, så ta turen til Bodø Spektrum til høsten!
Vi har ufattelig mye god håndball, vilje og engasjement å vise så det er bare å ta turen!