Avslutning for BHK og IK Junkerens Super Team

I denne sesongen har det blitt prøvd noe nytt og spennende i Bodø, gjennom sesongen har BHK og IK Junkeren samarbeidet om oppstart av et HU-lag i håndball.

Satsingen har vært et samarbeide mellom de to klubbene, hvor BHK har stilt med A-lags spillere fra elitelaget og IK Junkeren har stilt med spillere fra damelaget.

«Jeg synes at dette er helt fantastisk tilbud som virkelig har vært utrolig gøy og spennende å være en del av. 
Vi har på det meste vært oppe i 15 stk på treningene, hvilket har vært utrolig gøy» Sier Sebastian Steffens som har vært leder for prosjektet.

Gjennom sesongen har treningen vært basert på å ha det gøy, samtidig som vi har forsøkt å lære oss noe håndballteknikk.

Det som alle så mest frem til var selvfølgelig å spille kamp, så det gjorde vi ofte!

Målet med dette tilbudet er å gi alle som har lyst å ha det gøy og være sosiale, samtidig som vi spiller håndball, et tilbud.
Vi håper selvfølgelig at ennå flere vil møte opp når vi starter opp igjen etter sommerferien!

«HU-treningen er et veldig fint tilbud, hvor vi som spillere får bidratt på en positiv måte. Det gir oss stor glede å være sammen med laget, og ikke minst mange morsomme stunder. Dette er veldig givende å stille opp på, og jeg tror også laget har hatt det gøy sammen med oss. Utrolig morsomt med så mye glede og energi på en håndballbane, og som for oss blir et friskt pust i en ellers ganske seriøs håndballhverdag. Kort oppsummert -energibomber -humørfylt -sosialt» Sier IK Junkerens Guro Aanes Johansen

«Jeg vil i samme slengen gjerne takke IK Junkerens damespillere og BHK’s herrespillere, de har vært med og gjort dette til en suksess!» Sier Sebastian Steffens

Den siste treningen stilte foreldre opp med kake, og det ble en koselig avslutning på en fin sesong med dette fantastiske laget!

Følg med på Facebook og nettsiden til Bodø Håndballklubb, her vil det komme informasjon om oppstart til høsten!

 

God sommer!