Foto: Kent E. Grundstad

Hvem liker ikke en underdog?

Lørdag var det "generalprøve" da vi møtte cupfinalemotstanderen vår, Drammen HK, i Eliteserien.

En kamp der mye gikk galt, og gutta i BHK gikk på et kjempetap. Men alt håp er langt fra ute. Cup er fortsatt cup, og BHK har vist seg å være skjerpa og best når det virkelig gjelder.

Da klubben i 2015 ble norgesmester skjedde det faktisk noe lignende. Da møtte vi også cupfinalemotstander FyllingenBergen i serien to uker før. Da gikk vi på et 8-målstap, men på selve finalen trakk Bodø det lengste strået og vant 23-21 over bergenserne.

Uansett er Drammen klare favoritter i årets NM-finale. Men hvem liker ikke en underdog? Laget som har alt å vinne? Det eneste topplaget fra nord? Bli med oss til Oslo Spektrum, bruk stemmen og vær med å lag fantastisk stemning i hallen!

For husk, jo verre generalprøve – jo bedre premiere.

Vi gleder oss cupfinale!