Verdens beste dugnadsgjeng

Den 5. desember er  Frivillighetens Dag. Det kan vi ikke la gå stille forbi. Dette er en hyllest til vår fantastiske dugnadsgjeng.

Dere som møter opp fra tidlig formiddag for å gjøre hallen fin for publikum. Dere som steiker vafler og koker kaffe. Dere som møter publikum med store smil i billettskranken. Dere som selger lodd og arrangerer kamper. Dere som sitter klare med moppen under kamp. Dere som sørger for at det er klister tilgjengelig. Dere som sørger for at lagene har alt de trenger. Dere som kjører til Bærum og henter drakter når våre blir værfaste i Bodø. Dere som vet hvordan man demonterer ørna. Dere som er maskoter. Dere som er innløpere. Dere som sørger for at alt utstyr er fulloppladet og funker som det skal. Dere som plotter. Dere som produserer Håndball TV slik at alle får sett kampene fra Bodø Spektrum. Dere som passer på sikkerheten til alle i hallen. Dere som lager liv med musikk og speakerferdigheter. Dere som styrer storskjermen. Dere som tar bilder. Dere som rigger ned og rydder hall. Dere som alltid smiler.

Vi setter umåtelig stor pris på hver og en av dere. Uten dere hadde det ikke blitt kamp. Dere er en nydelig gjeng. Med dere finnes det ikke problemer, alt kan fikses. Samtidig som dere alltid klarer å være glade og smile. Selv hvor mye det måtte koke rundt ørene på dere.

Vi er så glade for at dere alle sammen er en del av BHK-familien. Vi bøyer oss i det berømte støvet, for dere er gull verdt alle som én. Ord blir fattige.

Vi har verdens beste dugnadsgjeng!

SAMMEN er vi BHK <3

PS! Om flere har lyst til å være med i denne gjengen er dere hjertelig velkommen. Bare å ta kontakt.