Kirkens Bymisjon er ukens kampsponsor!

Onsdag 8. november har Kirkens Bymisjon fått kampsponsor-æren på BHKs kamp mot Halden. Første dag i november startet juleaksjonen «GLED EN som gruer seg til jul».

I hele høst har mennesker i hele fylket strikket oransje skjerf. Skjerfene er et symbol på solidaritet og ønske om et varmere samfunn. Disse kan man bære selv i solidaritet, henge opp, eller gi videre til noen. Bodøs gater var oransje for en dag.

Onsdag blander vi blått og oransje, og Kirkens Bymisjon skal prege Bodøhallen sammen med BHK.

– Med et så fint budskap som Kirkens Bymisjon kommer med skulle det bare mangle at vi gjør vårt for å bidra. Vi gleder oss til å samarbeide på kampen, og håper de når så mange som overhode mulig med budskapet sitt, sier markedsansvarlig i BHK, Lise Lotte Henriksen

Julen er en tid hvor kontrastene blir store. For noen årets høydepunkt, for andre en påminnelse om alt som gikk galt. Kirkens Bymisjons oppdrag er å være tilstede for mennesker som sliter med rus, psykiatri, fattigdom, og ensomhet. Ved å støtte juleaksjonen gir du middager og et godt sted å spise.

-Vi er spente og glade over at vi kan komme og si noe om denne aksjonen under kampen på onsdag.

Vi gleder oss til samarbeid og kamp!

Send SMS «glede» til 2490 (80kr. – 2 middager)