Vil fylle hallen med skoleelever

Bodø kommune og BHK inviterer alle kommunens skoleelever på håndballkamp.

Onsdag 8. november er det klart for ny hjemmekamp for BHK når Halden gjester Bodøhallen.

Til denne kampen går Bodø kommune og BHK sammen for å invitere alle skoleelevene i hele kommunen til Bodøhallen.

– Topp stemning
– Det er alltid artig å være på BHK-kamp. Dette er et godt tilbud som jeg håper mange vil slå til på. Når BHK deler ut billetter gratis til skoleelever, er det bare å hive seg med og lage mest mulig leven og topp stemning i hallen, sier kommunikasjonssjef Tord Berthinussen i Bodø kommune.

Også daglig leder Vera Arntsen og markedsansvarlig Lise Lotte Henriksen i BHK gleder seg til å invitere alle Bodø kommunes skolebarn på håndballkamp.

– Det er alltid artig med barn på BHK-kamp og vi håper på masse liv og røre i Bodøhallen på onsdag. Det er med på å gjøre oss enda bedre, samstemmer Vera Arntsen og Lise Lotte Henriksen.

Besøker skoler
Ved lunsjtider tirsdag vil noen utvalgte skoler i sentrumsområdet få besøk av BHK-spillere som deler ut billetter til elevene.

– Men for dem som ikke får besøk av BHK-spillerne på sin skole, eller for alle andre elever som ikke har fått sin kampbillett på skolen, er det bare å møte opp i Bodøhallen én time før kampstart, altså klokken 17 onsdag, og så får de sin billett da, sier Vera Arntsen.

BHK-Halden går av stabelen i Bodøhallen (Bodø spektrum) onsdag 8. november klokken 18.00.